Hyr din bostad av oss

Som vår hyresgäst vill vi att ni ska ha ett tryggt boende, i ett trivsamt hus i ett bra område. Våra nybyggda hyresbostäder har en hög standard med moderna materialval. Att bo i en av våra hyresbostäder medför att du bor och komfortabelt och modernt.Bostäder i Skultuna Kv. Tibble

Här bor man verkligen i en liten by dröm, i Skultuna har nu närheten till skola, natur, dagligvaruhandel och annat för att få livet att gå runt enkelt, här finns helt enkelt närheten till mycket. I Skultuna erjbuder vi 28 st lägenheter samtliga bestående av 84 kvm fördelat på 4 rok.

Bostäder på Skälby Kv. Kartbladet

På Skälby i det trevliga villaområdet Kartbladet med dess närhet till natur, skolor och annat ett villa område kan erjbuda så finner ni idag 24 fina hyreslägenheter. Lägenheterna består av 4 rok på 84 kvm.

Bostäder i Äppelparken Hallstahammar

Här bor du nära till en fin skog med en härligt promenadstråk samt närheten till Hallstahammars centrum med dess nyttigheter. Här erbjuder vi er lägenheter i varierande storlekar allt från 2 rok på 46,9 kvm till fryror på 115,2 kvm i två plan området har totalt 54 st lägenheter.

Bostäder på Skälby Kv. Tvättmaskinen 6 - 9

Här erbjubder vi dig närheten till stora grönytor i form av skälbystråket samt närheten till erikslund shopping center med alla dess nyttigheter och inte långt ifrån Västerås city dit du kan ta cykeln utan problem. Här finner du totalt 24 stycken lägenheter allt från 1 rok på 35 kvm till 4 rok på 73,7 kvm.

Bostäder i Hallstahammar Östra Nibble 6

Här bor nu i närheten av de fina husen i området och ett stenkast från skog, natur och lekpark i närheten. Här erjbuder vi dig som letar allt ifrån 1 rok på 34,7 kvm till 4 rok 76,1 kvm. Området består av totalt 48 stycken lägenheter.

Bostäder i Gäddeholm

Här i sköna och gröna gäddeholm med närheten till natur och skola för barnen så erjbuder vi dig lägenheter fördelade på 2 rok på 46 kvm och 4 rok på 79 kvm. Här har vi totalt 12 stycken lägenheter.

Bostäder på Flisavägen Bjurhovda

Här finner du 24 stycken lägenheter samtliga bestående av 2,5 rok på 68 kvm med enkelt att möblera så det blir en riktigt här 3 rok eller en fin attelje för den konstnärliga. Här på Flisavägen har du närheten till Hälla köpcentrum som är ett stenkast därifrån men samt härliga och gröna anudshög med ett härligt fik som man kan ta sig till enkelt.

Bostäder på Södra Källtorp.

Här finner du 42 stycken lägenheter i varierande storlekar 1 rok på 37 kvm till 3 rok på etagé på 77,5 kvm, Området Södra källtorp är ett nygammalt område där gamla Wenströmska Skolan stod som tagits bort och nu ersatts av en salig blanding från BRFer i området till Hyresrätter med närheten till Västerås City och enkla buss förbindelser så är detta ett riktigt bra område för den som söker ett liv utan bil men också för den som önskar att kunna ha elbil, då varje parkering i området kommer utrustas med elbils laddare färdigt Augusti-September 2023

 

 

Vi ställer krav

För att bli vår hyresgäst ställer vi några mindre krav.

•    Vi vill att hyresgästen har ett fast arbete.
•    Vi vill att hyresgästen ska vara fri från tidigare betalningsanmärkningar.
•    Vi vill att hyresgästen har en fullvärdig hemförsäkring.
•    Vi vill att hyresgästen uppvisar referenser från eventuell tidigare hyresvärd.
•    Vi vill att våra hyresgäster ska visa hänsyn till varandra och ha respekt för att de bor i ett flerbostadshus.

Vi ser fram emot att ha dig som hyresgäst.

 

Gör en intresseanmälan idag via

Ni kan registera ett konto på Bostad Västerås hemsida som är www.bostadvasteras.se därifrån kan ni

då anmäla till intresse för samtliga av våra områden när det kommer ut lägenheter där att hyra ut.