Entreprenad


Vi är stolta över att ha etablerat vår toppmoderna husproduktionsanläggning här i Västerås. Vår egen husfabrik ger oss inte bara fullständig kontroll över varje steg i produktionsprocessen, utan ger också friheten att driva innovativa produktutvecklingar som håller oss i framkant.

För Carpenter är det inte bara en fabrik, det är vår spelplan för att skapa kvalitetssäkrade, kostnadseffektiva lösningar med fullständig kontroll som vårt signum.

Vårt engagemang för att bygga upp denna husfabrik var naturligt för oss, och vi har låtit kvalitetssäkring, kostnadseffektivitet och överlägsen kontroll leda oss genom denna resa. Varje aspekt av vår produktion är präglad av dessa ledord, och det märks i varje faser av vårt arbete.

I vår moderna anläggning arbetar vårt dedikerade team med allt från att precisionstillverka husblock till att producera skräddarsydda takstolar och vidareutveckla våra produkter. Hela processen övervakas noga, och vi ser till att varje del av huset hålls torr under produktionen. Det är här teknik och hantverk möts i perfekt balans, och det skapar en grund av trygghet, en kvalitet som vi värdesätter högt.

Genom att äga och driva vår egen husfabrik har vi inte bara kunnat genomföra en mängd entreprenader i egen regi, utan också skapat möjligheten att arbeta nära och effektivt med våra beställare. Vi tar på oss helhetsansvaret från projektering till färdig produkt, och det är just denna nivå av kunskap och expertis som gör varje Carpenter-projekt till något utöver det vanliga.

Carpenter Fastigheter AB - Kv. Tibble

I det pittoreska Skultuna har Carpenter framgångsrikt slutfört en imponerande entreprenad, bestående av 7 cityvillor och totalt 28 hyresbostäder. Denna anläggning utvecklades i två etapper, där 16 lägenheter stod klara våren 2014, och ytterligare 12 lägenheter blev tillgängliga våren 2015. Området är strategiskt placerat med närhet till skola, förskola, badmöjligheter och charmiga grönområden, vilket har gjort det till ett eftertraktat område, särskilt bland barnfamiljer.

Samtliga lägenheter är generöst tilltagna med 4 rum och kök, och erbjuder en yta om 84 kvm både på botten- och övreplan. Detta ger varje familj en rymlig och komfortabel boendemiljö där vardagen blir både praktisk och trivsam.

 

En av områdets mest anmärkningsvärda drag är närheten till det anrika mässingsbruket. Med dess historiska charm och möjligheter till turism, blir det inte bara en symbol för områdets rika arv utan också en plats att utforska och njuta av.

För bekvämlighetens skull har området även närhet till en matbutik, vilket gör vardagen smidig och enkel utan att behöva resa in till city. Detta gör Skultuna till det perfekta hemmet för de som söker en harmonisk balans mellan moderna bekvämligheter och närheten till natur och kultur.

Välkommen till Skultuna, där varje hörn bär på en berättelse och varje dag är en ny möjlighet att uppleva det bästa av både stadsliv och lantlig charm.

Carpenter Skälby Fastigheter AB - Kv. Kartbladet

Våren 2016 stod Carpenter för färdigställandet av 24 nya hyresbostäder i det idylliska området Kartbladet Skälby i Västerås. Dessa bostäder är inrymda i charmiga cityvillor, där varje huskropp rymmer fyra lägenheter. Beläget i ett nybyggt villakvarter, har området blivit en pulserande del av staden med närhet till skolor, förskolor och vackra grönområden runt varje hörn.

Skälby har snabbt blivit känt för sina populära hyresbostäder, och särskilt barnfamiljer har omfamnat möjligheten att bo här. Lägenheternas storlek, genomtänkta planlösningar och det privata utrymmet i form av egna mindre tomter har varit särskilt uppskattat.

 

Varje lägenhet erbjuder 4 rum och kök med en generös yta om 84 kvm, både på botten- och övreplan. Detta ger varje familj den utrymmeskomfort de behöver för att trivas och växa i sitt nya hem.

Det som verkligen sätter pricken över i:et är närheten till bekvämligheter och rekreation. Med Erikslund Shopping Center inom räckhåll, där du enkelt kan gå eller cykla utan att behöva ta bilen, samt närheten till Västerås city med sina lockande restauranger och shoppingmöjligheter, blir Skälby den perfekta platsen för en dynamisk livsstil.

För dem som längtar efter avkoppling och soliga dagar erbjuder även närheten till Lögarängens badstrand en unik möjlighet. Att kunna cykla eller promenera till stranden skapar en härlig känsla av fritid och sommarro.

Välkommen till Skälby, där varje dag blir en upplevelse av bekvämlighet, gemenskap och närhet till allt som gör livet rikt och varierat.

Carpenter Fastigheter Östra Nibble AB - Kv. Östra Nibble Äppelparken

Hösten 2017 markerade en ny era när 36 familjer hälsades välkomna till sina nya, charmiga hyresbostäder i det eftertraktade kvarteret Östra Nibble Äppelparken i Hallstahammar. Den första etappen av detta bostadsprojekt bestod av 28 lägenheter med 3 rum och kök, 4 lägenheter med 4 rum och kök, samt 4 lägenheter med 2 rum och kök. Varje lägenhet genomsyras av en ljus och modern standard, vilket snabbt fångade intresset hos potentiella hyresgäster.

 

Våren 2018 innebar ytterligare framsteg när 18 familjer fick nycklarna till sina fantastiska nya bostäder i den andra etappen av projektet. Denna fortsatta utveckling av Östra Nibble Äppelparken bekräftar inte bara områdets popularitet utan också dess anpassningsförmåga att möta olika familjers behov.

 

Det som gör detta bostadsområde ännu mer attraktivt är den strategiska närheten till Hallstahammar city. Här kan familjerna njuta av bekvämligheten att ha allt inom räckhåll, från lokala butiker till kaféer och serviceinrättningar. Dessutom adderas en extra dimension till boendet genom närheten till Strömsholms kanal, som slingrar sig genom Hallstahammar och skapar en vacker vattendrag där invånarna kan njuta av fridfulla promenader längs kanalkanten.

För dem som önskar kulturella och historiska upplevelser är turistmålet Skantzen bara en kort resa bort. Att bo i Östra Nibble Äppelparken är inte bara att ha ett hem utan att bli en del av en växande och mångsidig gemenskap där varje dag är en möjlighet att skapa nya minnen. Välkommen till ditt nya hem, där komfort, närhet och gemenskap möts på ett unikt sätt.

Carpenter Skälby Fastigheter - KV Tvättmaskinen

I det charmiga villaområdet Skälby KV har 24 familjer nu fått nycklarna till sina lägenheter, och de välkomnas av en underbar kombination av rymliga tomter och generösa balkonger. Här har vi inte bara skapat ett hem, utan en oas där varje detalj är noga utformad för att passa familjelivet perfekt.

De stora tomtområdena ger familjerna utrymme att frodas och skapa sina egna gröna hörn av paradiset.

 

På dessa tomter är det inte bara husen som andas utrymme, utan också möjligheterna till lek, trädgårdsarbete och gemenskap. För bilägare har varje hem kompletterats med en bekväm carport och ett praktiskt förråd, vilket gör vardagen ännu smidigare.

Att bo i Skälby betyder att njuta av en lugn atmosfär och samtidigt ha förmånen av närheten till stadens puls. Med endast 5 minuters bilfärd eller 10 minuter på cykel når du citypulsen, där liv och rörelse skapar den perfekta balansen mellan stadsliv och lugnet i ditt eget hem. Välkommen till Skälby KV, där varje dag blir en möjlighet att uppleva det bästa av både avkoppling och stadsliv.

Carpenter Östra Nibble 6 Kamomillvägen

Under åren 2020-2021 fullbordades imponerande 48 lägenheter av olika storlekar, från 1 rok till 3 rok, vilket erbjuder mångsidiga boendealternativ. Detta är inte bara ett hem; det är en livsstil som ger närhet till naturen och det pittoreska grannskapet.

Boendet är strategiskt placerat så att invånarna har förmånen att bo nära skogarna, där grönskan och friden ger en naturlig kontrast till vardagens puls. Att vakna upp till fågelkvitter och doften av frisk luft blir en del av det dagliga livet här, och möjligheten till avkopplande promenader i det omgivande naturlandskapet blir en verklighet för varje boende.


Det finns något särskilt med att ha en lekpark inom bekvämt avstånd. För barnen blir det en plats för lek, skratt och äventyr, medan föräldrarna kan njuta av en kopp kaffe och samtidigt hålla ett öga på sina små äventyrare. I synnerhet ger närheten till Valstasjön en extra dimension till boendet, där möjligheten till avslappnande stunder vid vattnet blir en integrerad del av den dagliga livsstilen.

Välkommen till ditt nya hem där den välavvägda kombinationen av naturen, lekparken och närheten till Valstasjön skapar en perfekt plats för en växande familj att blomstra och skapa varaktiga minnen.

Carpenter Fastigheter Fäbodvallen AB

Under våren 2020 blev 12 lägenheter fullbordade i det förtrollande Gäddeholm, och dessa erbjuder varierande storlekar för olika behov. Det är inte bara ett boende, det är en möjlighet att omge sig med naturens skönhet. Med närheten till stora gröna ytor och förtrollande skogar blir Gäddeholm det perfekta valet för familjer som söker en fristad utanför stadens puls samtidigt som de kan njuta av tryggheten i sina lägenheter.

Här, omgivna av en underbar natur, blir vardagen en ständig inspiration och en plats för rofylldhet.

 

De fina skogarna inbjuder till avkopplande promenader och ger en känsla av harmoni och lugn. Dessutom är Gäddeholm mer än bara ett bostadsområde; det är en gemenskap där grannskapet blir som en utvidgad familj.

För de som värdesätter en hög standard av liv och vill ha närheten till en utmärkt skola blir Gäddeholm det självklara valet. Den fantastiska skolan i närheten ger inte bara en utmärkt utbildning utan bidrar också till en trygg och stimulerande miljö för barnen.

Välkommen till Gäddeholm, där vackra lägenheter möter naturens underverk och en känsla av gemenskap väntar på att omfamna dig och din familj.

Carpenter Fastigheter Södra Källtorp AB

Under det expansiva året 2022 och genomförande av 2023, har vi skapat en imponerande boendemiljö med 48 lägenheter av varierande storlekar. Framförallt vill vi lyfta fram våra fantastiska treor i etage som utgör en praktisk och rymlig boendeform. Dessa lägenheter, belägna i det charmiga södra Källtorp, där den historiska Wenströmska skolan en gång stod, har nu förvandlats till en mångfald av bostäder – allt från ägarlägenheter och villor till de efterlängtade hyresrätterna.


Södra Källtorp är inte bara en plats att bo, det är också Västerås stads snabbast växande område, som snart kommer att utvecklas till en helt ny stadsdel. Vår satsning på treor i etage är särskilt framträdande här, och dessa rymliga boenden utgör en perfekt kombination av stil och funktionalitet.

För de som söker det pulserande stadslivet är närheten till City puls självklar. Samtidigt erbjuder området enkel tillgång till kollektivtrafiken, vilket gör det smidigt att pendla och utforska staden närhelst behovet uppstår. Välkommen till Södra Källtorp – där storslagna etage lägenheter möter framtidens stadsutveckling och bekvämlighet.

Carpenter Fastigheter Stenåldern AB

Under åren 2021-2022 har vi stolt presenterat ett nytt bostadsområde på Bjurhovda som tidigare saknade hyreslägenheter. Vi har skapat 24 eleganta 2.5-rumslägenheter, som vi gärna kallar "treor" på 68 kvm. Dessa moderna och trivsamma bostäder erbjuder familjer en unik möjlighet att bo i en innovativ miljö med en loftgång som ger en utlandskänsla.

Detta område har inte bara en fantastisk grönska, utan det är också strategiskt beläget med närhet till Anudshög och Hälla köpcentrum.

Att kunna njuta av en avkopplande promenad till både Anudshög och Hälla köpcentrum gör boendet extra attraktivt. Dessutom eliminerar den bekväma närheten behovet av att ta bilen, vilket gör vardagen mer praktisk och hållbar.

För de som värdesätter harmoni och naturnära livsstil erbjuder vårt område på Bjurhovda inte bara ett hem utan en fullständig livskvalitet. Upptäck det perfekta sammanhanget mellan modern bekvämlighet, gröna omgivningar och enkel tillgång till allt du behöver för en livfull tillvaro. Välkommen till ditt nya hem där trivsel, grönska och bekvämlighet möts på ett unikt sätt.